this month deals: Free Shipping for Purchase above IDR 1 million for jabodetabek area, indonesia

INDONESIA'S #1
POLYURETHANE BUSHES.

Cari Berdasarkan Model Kendaraan Anda

side-banner1
  • Recent
  • New Release

64 Authorized Dealers Across Indonesia and 10.000+ Enthusiast Users

Previous slide
Next slide

With the supports from local automotive communities, enthusiast and our Authorized Dealer partners across Indonesia, since the very first released products in the end of 2020, up to now our products has been used and trusted by more than 10.000+ automotive enthusiast spread across Indonesia, Singapore, Malaysia and Philippines through online channel and offline authorized dealers.

Previous slide
Next slide

WHY POLYURETHANE BUSHES?

Your vehicle was made with cheap rubber bushings. It is soft and allow unnecessary deflection on your suspension, it also will lose its elasticity and will rot over time. You know it when you feel your car suspension isnโ€™t as comfortable as a new car anymore.

Protoflex makes high performance polyurethane replacement for those bushings that will last the life of your vehicle.ย 

Protoflex bushes will significantly provide better stability, handling responsiveness, safety, better braking and even your tires will last longer!

microcellular pu foam bump stops for shock absorber

Protoflex Microcellular Bump Stops are used to create a highly progressive, rising-rate effect as springs approach bottoming and possible coil binding, metal to metal contact and potential damage to the shock absorber. Our Bump Stops will provide more comfort in the cabin while springs approach bottoming and in the same time will protect prolong your shock absorberโ€™s life.

  • Extensive travel with minimal lateral expansion
  • Made from a micro-cellular polyurethane elastomer
  • Progressive compression and damping characteristics
  • Highly tunable and adjustable
ย 

new releases!

FRONT STABILIZER AND LOWER CONTROL ARM BUSHES kit FOR INNOVA ZENIX

Enjoy better ride quality on your Toyota Innova Zenix by installing our Front Stabilizer and Lower Control Arm Bushes. Our Bushing kit will significantly reduces body rolls and increases the stability and handling responsiveness as well as increasing your driving safety.

HEAVY DUTY SERIES FOR TEREX TRUCK TA400 - TORQUE ROD BUSHES

The Terex TA400 Torque Rod Bushes was our very first Protoflex Heavy Duty Series product and were being used in mining companies. It is formulated and engineered with our extensive manufacturing knowledge in to provide performance and durability.

We welcome any inquiries to develop polyurethane bushes for heavy duty vehicles such as trucks, dump trucks for industrial or mining purpose.

Our satisfied users

For those wanting to improve handling, Polyurethane Bushing is a must! Check out @protoflex.id and get yours now!

THE FAMILY MAN (Innova Reborn)

Bunyi gluduk gluduk hampir sepenuhnya hilang, rasa setir lebih stabil dan tidak gampang oleng, Handling juga jadi lebih baik dari sebelumnya.

gr_moriawase (Raize)

Terasa banget berkurang limbungnya, dan handling saya rasakan lebih PD dibalik stir

Darwin (All New Pajero Sport)

Ini worthed banget, baru ganti buat reborn langsung berasa bawa Tiguan

Bryan (Innova Reborn)

what's new

suspensi innova reborn

Review Karet Suspensi Innova Reborn Anti Limbung dari Protoflex Stage 1

Toyota Kijang Innova sudah melekat di hati peminat otomotif tanah air sebagai mobil MPV terbaik di kelasnya. Terkenal dengan kenyamanan dan kesan berkelas, menjadikan Kijang Innova sebagai pilihan…
Read more
bushing lower arm

Review Instalasi Bushing Lower Arm Protoflex untuk Xpander Semakin Nyaman dan Tidak Limbung

Hi Otolovers, Review instalasi Bushing Lower Arm Protoflex untuk Mitsubishi Xpander kali ini bersumber dari video Youtube dari Kurniadi Channel. Terimakasih om Kurniadi untuk honest reviewnya, Otolovers bisa…
Read more
bushing arm rusak

Gejala Bushing Arm Rusak YANG PERLU KAMU KETAHUI!

Kamu mungkin sudah sering mendengar tentang kondisi kerusakan yang umum terjadi pada mobil, yaitu bushing arm rusak. Gejala bush arm yang mengalami kerusakan memang sangat penting untuk diperhatikan.…
Read more

follow us on instagram

Hallo guys, setahun ini cari penyakit kaki kaki blackcat yang tidak kunjung sembuh ๐Ÿ˜ญ.. dan pada akhirnya sembuh juga berkat bengkel dbm.id menggunakan product protoflex.id . 
jadi buat kalian yg penasaran dengan mesin cek kaki kaki di video kalian bisa langsung aja merapat aja ke dbm.id dengan menggunakan kode promo โ€œ Blackcat2kd โ€œ dengan promo Pengecekan kaki kaki menggunakan mesin seharga 500rb untuk bagian depan dan belakang kalian bisa mendapatkan free spooring sebesar 300rb jika kalian menggunakan kode promo blackcat2kd ๐Ÿคช๐ŸคŸ๐Ÿป
CEPETAN LUR DISERBU SELAK PENUH SLOT E ๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐ŸคŸ๐Ÿป
Pakett Kaki Kaki Spek Sultan Nih ๐Ÿš€

๐—ฆ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—ฝ ๐—ฃ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐˜ฝ๐™–๐™ฃ / ๐™‘๐™š๐™ก๐™œ ๐™‚๐™ง๐™–๐™ฉ๐™ž๐™จ :

โ€ข ๐—ฃ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป
โ€ข ๐—•๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ป๐—ด
โ€ข ๐—ก๐—ถ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป
โ€ข ๐—–๐—ผ๐—ฝ ๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜€

Sumber Bakti Motor Malang

JL Raya Tambakrejo No 47-49, Bululawang , Malang

โ˜Ž๏ธWA: 081233738889 

๐Ÿ“Google Maps: Sumber Bakti Ban

#jfluxurywheels #jfluxury #jfluxurythewheelgroup #jualvelg 
#jualvelgmalang #tokovelgmalang #jualvelgmalangmurah 
#tokobanmalang #jualbanmalang #jualvelgori #velgsurabaya 
#jualvelgsurabaya #velgmalangraya #tokovelgsurabaya
#velgmalangmurah #jualbelivelgmalang #variasimobilmalang
#protoflex #yssindonesia #ysssuspension #pajeromodifikasi
#jualbbk #jualbbkmurah #jualbbkbrembo #jualbbkmalang
Goyang di kasur udah biasa , goyang di dbm.id baru luar biasa ๐Ÿ˜‚๐Ÿฅ 
PROTOFLEX STAGE 1 โœ…
.
#saberindustries #saberoptix #innovacarstyle #timpetir #laskarsinar #yoongmotorindonesia #innovamodifikasi #innovamodif #innovamenolaktua #innovaganteng  #innovadiesel #innovagallery #innovacommunity #dieselindoenthusiastic #dieselfreak #dieselindonesia #dieselenthusiast #toyotainnova #toyotainnovaindonesia #toyotainnovaclub #diesellover #galeryinnova #garasiinnova #sukainnova #protoflex #indonesianmpv #indonesianmodified#innovaslow#lowslowindonesia#dbmid
Diluar nalar endingnya "ehh~~" ๐Ÿ˜‚

#mememarketingdigital #marketingdigital #protoflex #bushing #stoper #karetstabil #mobil
Mau pergi jauh tapi ngga pede karena mobil limbung dan tidak nyaman!

Coba upgrade karet-karet dan bushing mobil kalian dengan protoflex.id 

Seperti Kijang Innova milik customer kita nih, mau pasang ultimate package dari protoflex.id dan ngerasain perbedaannya.

Dengan garansi seumur hidup, protoflex.id bisa mengurangi limbung dan membuat handling menjadi lebih responsif!

Tunggu apa lagi, langsung aja pasang di bengkelterminalper atau kalau mau tanya-tanya dulu bisa menghubungi kontak di bawah ya:

๐Ÿ“ฑ : WA 0811 9857 510
๐Ÿ“ฑ : WA 0819 0819 5540
โ˜Ž๏ธ : 021 8510949
๐Ÿ“ : Terminal Per (Google Maps)

https://linktr.ee/terminalper

Kita tunggu yaa!

#jakarta #infojakarta #infojaktim #bengkelkakijakarta #bengkelkaki #bengkeljakarta #bengkeljaktim #bengkelmobiljakarta #bengkelmobiljaktim #bengkelkakikaki #bengkelkakikakimobil #bengkelrecommendedjaktim #otomotifjakarta #kakikakimobiljakarta #kakikakimobiljaktim #kakikakimobi #bengkelterminalper #terminalper #servicekakikaki #servicekakikakimobiljakarta #bushing #karetstabil #pu #protoflex
Instalasi Polyurethane Front Stabilizer Bushing + Link Stabilizer Bushing + Rear Lateral Panhard Bushing untuk Innova Reborn by @evolutionban Kupang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

โœ… Kurangi Body Roll 
โœ… Lebih Stabil Saat Manuver
โœ… Handling Semakin Responsif
โœ… Kurangi Resiko Oversteer
โœ… Ban Lebih Awet
๐Ÿ”ฅ GARANSI SEUMUR HIDUP ๐Ÿ”ฅ

Upgrade mobil mu sekarang dengan Protoflex!

๐ŸŽฅ By @evolutionban 

Installation at:
Evolution Ban Kupang
Authorized Dealer Protoflex
#protoflex #innovadiesel #innovareborn #innovaganteng #innovaindonesia #innovamodifikasi #innovaindonesiacommunity

Shopping cart

1